Tékák Tárháza

A nagyszájú martalóc a marcona igazságosztó ellen!

KÉPREGÉNYBEMUTATÓ – Fred Van Lente & Pere Pérez: Deadpool a Megtorló ellen

2021. december 21. - Fejes Valentin

Az alig pár napja közzétett bemutatóm befejezésében említésre került, hogy hamarosan újra hallhatunk majd a lökött, halhatatlan bérgyilkos újabb kalandjairól. Zsémbes zsoldosunk ezúttal olyasvalakivel akasztotta össze képzeletbeli bajszát, aki rátermettségben még neki is alaposan feladja a leckét...

deadpool_a_megtorlo_ellen_fb.jpg

Simon Noonan Banks a kiváltságosok helyzetét élvezheti: a nélkülözés számára ismeretlen fogalom, odahaza pedig csodaszép felesége, Mariana, valamint éles eszű kisfia, Hudson várja. Wade Wilson régóta a család jóbarátja, emellett a korán nyugdíjba vonult multimilliárdos kezeli hősünk pénzügyeit is. Egy balszerencsés napon azonban váratlan vendég forgatja fel fenekestül az eddigi aranyéletüket – a csetepaté során az illető végzett a testőrökkel, ám az anyukának és az ártatlan gyermeknek sem irgalmazott. Deadpool bosszút esküszik...

deadpool_a_megtorlo_ellen_01.jpg

Ilyen az, mikor mindkét fél szívből örül a viszontlátásnak

Mégis ki lehetett ez a könyörtelen bajkeverő? Bár mindenáron próbálja bizonygatni ártatlanságát, az egyértelműnek látszó bizonyítékok szerint Frank Castle volt az, kinek neve hallatán még a legádázabb bűnözők ereiben is azonnal megfagy a vér. Hogy kideríthessék az igazságot, a kelletlen páros legalább addig kénytelen összefogni, míg pontot nem tesznek az egyre rejtélyesebbé váló ügy végére. Tényleg a Megtorló lenne a tettes? Mi folyik a háttérben? Vajon sikerül mosolyt csalni az örökkön morcos igazságosztó arcára?

deadpool_a_megtorlo_ellen_02.jpg

Csak a szokásos, Frank, csak a szokásos...

Az átlagtól valamivel vékonyabb, összesen öt füzetecskét felölelő keménytáblás képregény igazi különlegesség a kiadó kínálatából. Ármánykodástól bűzlő titkok, töméntelen akció, na meg természetesen fárasztó viccek tömkelege kedvenc ütődöttünk jóvoltából... Lesz itt nemulass! Ne hagyjátok ki!

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

A bemutató eredetileg 2020. október 01-én jelent meg.

 

A képregényt a Fumax Kiadó ajánlotta fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tekaktarhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr8516629384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása