Tékák Tárháza

A nagyszájú martalócok újra bevetésen!

KÉPREGÉNYBEMUTATÓ – Victor Gischler: Deadpool-alakulat

2021. október 27. - Fejes Valentin

A Deadpool-alakulat – Ölőhang oldalait lapozgatva a képregényrajongók már megtapasztalhatták, miként működne együtt a zsémbes zsoldosok gyülekezete, de életre szóló feladatukat akkor még nem kapták meg. A válogatás folytatásaként szolgáló vaskosabb kötet összesen tizenkét füzetnyi őrültséget tartogat számunkra.

deadpool_alakulat_fb.jpg

Ismét végveszélyben a világmindenség! Az univerzum milliárdnyi lakója olyan rettenetes ellenféllel kénytelen szembenézni, melyhez foghatóval valószínűleg senki sem találkozott azelőtt. A nagyhatalmú Szemlélődő kizárólag a Deadpool-alakulatra meri bízni a galaxisokon átívelő fenyegetés elhárítását, így Wade, Wanda, Tito, Kobak és Cujo a Bea Arthur fedélzetén indulnak felettébb veszélyesnek ígérkező küldetésük teljesítésére. Nem mindegyik Vén ért azonban egyet a (szerintük) hamarjában hozott döntéssel, ezért fivérük háta mögött saját tervükön törik a fejüket: Tryco Slatterus, a rettenthetetlen bajnok például párbajra hívja ki a csapat tagjait, hogy előtte is bizonyíthassák rátermettségüket. Bár a kihívás komolynak tűnik, az elvetemült brigád tagjai természetesen ezer örömmel állnak elébe!

deadpool-alakulat_01.jpg

A fiúk-lányok hozzák a szokásos formájukat

Lesz itt minden, amit csak el tudunk képzelni, ám olyan dolgok ugyanúgy akadnak majd szép számmal, melyekre aligha számítanánk! Készüljünk fel a féktelen akcióra meg a fárasztó poénokra, egy hatalmas szerelmi csalódásra (igen, jól olvassátok!), valamint arra, hogy alá fogunk merülni rejtett félelmeink sötét tengerébe! Ahová ezek az ütődöttek beteszik a lábukat, ott bizony kő kövön nem marad – Wade Wilson okleveles mesterstratéga a lehetséges következményekre fittyet hányva játssza a lökött osztag vezetőjének szerepét, veszélyeztetve ezzel missziójuk sikerre vitelét.

deadpool-alakulat_02.jpg

Egyetlen földönkívüli szörnyeteg sem állhat a Deadpool-alakulat útjába!

Sajnos ennek a kalandnak is véget kell érnie egyszer... Hogy mihez kezd magával nagyszájú martalócunk a hosszú utat követően? Hamarosan kiderül!

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

A bemutató eredetileg 2020. február 06-án jelent meg.

 

A képregényt a Fumax Kiadó ajánlotta fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tekaktarhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr5316627098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása